Meerval 56
3824 JP Amersfoort
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Douwes
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat

JAARWERK:

* ZZP'er

* STAMRECHT-BV

* HOLDING-BV

AL VANAF € 405!

AANGIFTE(N) IB

PARTICULIER (DUO)

AL VANAF € 120!

DFD website geheel vernieuwd

Een beetje eigentijdse ondernemer heeft natuurlijk een eigen website. Hartstikke handig! Niet alleen voor de potentiële klant, maar ook voor de ondernemer zelf. Want die hoeft daardoor immers niet telkens weer aan iedere al of niet potentiële klant in eigen persoon uit te leggen wat hij aanbiedt, wie hij bedient en waarom die mensen en bedrijven toch vooral met hem zaken moeten doen. 

Maar het is dan wel noodzaak om de website actueel te houden. Door omstandigheden lukte DFD dit de laatste tijd niet echt. 

Maar na veel denk-, schrijf- en knutselwerk - en de voortvarende medewerking van een zelf-standig opererende websitebouwster - is hij er sinds 21 maart 2009 dan eindelijk: de inhoudelijk en uiterlijk geheel vernieuwde DFD-site! Gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en i.h.a. prima vindbaar op internet. YUCCA Creatives, nogmaals hartelijk dank voor de supersnelle en uitstekende service!  

Ik hoop dat u de site net zo geslaagd vindt als ik. Uiteraard kan alles altijd nog beter, dus uw suggesties voor verbetering van de site zijn van harte welkom!  

Onder de nieuwsrubriek zult u nu en in de toekomst overigens geen algemeen fiscaal nieuws aantreffen, want ik neem aan dat u dat al op talloos veel andere manieren voorgeschoteld krijgt. Wel vindt u hier berichten over fiscale procedures die DFD heeft gevoerd. Deze bieden u enig inzicht in het procedurewerk van een fiscalist, de omstandigheden waaronder dat plaatsvindt en hoe klanten, ikzelf, de Belastingdienst en rechters tegen bepaalde fiscale zaken aankijken.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.