Meerval 56
3824 JP Amersfoort
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat
JAARWERK:
* ZZP'er
* HOLDING-BV
* STAMRECHT-BV
VANAF € 490
 
AANGIFTE IB
PARTICULIER
VANAF € 120
Beknopt CV

Eind 2003 ben ik Douwes Fiscale Diensten gestart. Daarvoor heb ik zo'n 10 jaar gewerkt bij accountants- & belastingadviesbureaus van verschillende omvang. Daar ben ik ooit begonnen als aangiftemedewerker en doorgegroeid tot senior belastingadviseur. Naast mijn eigen boekhoud-, aangifte- en adviespraktijk werk ik incidenteel als interim-belastingadviseur/aangiftespecialist bij accountantsorganisaties en administratiekantoren in Midden-Nederland.

Mijn fiscale opleiding ben ik destijds gestart in Arnhem. Na een stage bij de Belastingdienst Nijmegen, behaalde ik in 1995 mijn diploma HEAO Fiscale Economie. In 1997 behaalde ik mijn titel Register Belastingadviseur en in 2002 mijn meestertitel Fiscaal Recht. Maar als fiscalist ben je nooit uitgestudeerd, want bijna elke dag komt er weer nieuwe rechtspraak bij en fiscale regels wijzigen ook regelmatig. Geheel up-to-date blijven is dus soms best lastig, maar het maakt het fiscale werk ook boeiend.

 

Lang voordat ik koos voor het fiscale vak, heb ik commerciële economie gestudeerd. De belangstelling voor marketing is altijd gebleven. en als ondernemer en ondernemersadviseur komt deze kennis me bovendien goed van pas.

Het mooiste van het runnen van een eigen praktijk vind ik dat je uit het resultaat direct kunt afleiden wat je goed en fout doet. Dat stimuleert je om zaken zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. En dat is niet alleen noodzakelijk om als ondernemer te overleven, maar ook een uitdaging die je als ondernemer steeds weer op je eigen manier mag invullen.

Tot slot: ik ben geboren op een boerderij in de N.O.P., woon al 16 jaar samen met mijn soulmate Astrid, sport veel en lees in mijn vrije tijd graag een goed boek.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.