Meerval 56
3824 JP Amersfoort
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat

JAARWERK:

* ZZP'er

* STAMRECHT-BV

* HOLDING-BV

AL VANAF € 495!

AANGIFTE(N) IB

PARTICULIER (DUO)

AL VANAF € 120!

Beknopt CV

Eind 2003 ben ik mijn eigen belastingpraktijk gestart: Douwes Fiscale Diensten. Daarvoor heb ik zo'n 10 jaar gewerkt bij belastingadviesbureaus van verschillende omvang. Begonnen als aangiftemedewerker en van daaruit doorgegroeid tot senior belastingadviseur.

Mijn fiscale opleiding heb ik genoten naast mijn werk in de aangifte- & adviespraktijk. In 1995 behaalde ik mijn diploma HEAO Fiscale Economie, in 1997 mijn diploma praktijkvaardigheden als Register Belastingadviseur en in 2002 mijn meestertitel Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Maar als fiscalist ben je uiteraard nooit uitgestudeerd, want elke dag komt er weer nieuwe rechtspraak bij en fiscale regels wijzigen bijna elk jaar. Mede daardoor is en blijft het beroep van belastingadviseur altijd boeien (maar soms ook vermoeien).

Lang voordat ik uiteindelijk koos voor het fiscale vak, heb ik in Groningen commerciële economie gestudeerd. De belangstelling voor marketing is altijd gebleven. Ook op dat vlak hou ik mijn kennis dus graag op peil. Als ondernemer en adviseur komt deze kennis me bovendien goed van pas.

Op mijn 37e heb ik bewust gekozen voor het vrije ondernemerschap. Het mooiste daarvan vind ik dat je uit het resultaat direct kunt afleiden wat je goed en fout doet. Dat stimuleert je om zaken zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. En dat is niet alleen iets noodzakelijks om als ondernemer te overleven, het is ook een uitdaging die je als ondernemer steeds weer mag aangaan en die je op je eigen manier mag invullen.

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.