Meerval 56
3824 JP Amersfoort
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Belasting advies Amersfoort
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat

JAARWERK:

* ZZP'er

* STAMRECHT-BV

* HOLDING-BV

AL VANAF € 405!

AANGIFTE(N) IB

PARTICULIER (DUO)

AL VANAF € 120!

DFD in 't kort

Gun uzelf een "Meester in fiscaal maatwerk"

Met tools zoals de vooringevulde aangifte en een website waarop antwoorden op vele fiscale vragen te vinden zijn, maakt de fiscus het burgers en bedrijven steeds makkelijker. Toch blijft voor veel fiscale zaken professionele hulp van een ervaren fiscalist van harte welkom. Bijvoorbeeld voor een fiscaal optimale aangifte, of opzet van uw bedrijf, of voor het succesvol voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure. Zoekt u een partij die ook dit soort zaken optimaal voor u regelt? Doe uzelf dan een plezier en staar u niet blind op het laagste uurtarief of een vaste prijs, maar gun uzelf dan een “Meester in fiscaal maatwerk”. Als fiscaal juridisch adviesbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het MKB en honderden tevreden klanten, meent DFD zichzelf zo te mogen noemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons (06-5462 8992) en stel uw fiscale vraag. Wij helpen u graag verder.

DFD: specialist in "grote" fiscale zaken van "kleine" partijen

DFD is gespecialiseerd in de fiscale aangelegenheden van kleine ondernemingen. De rechtsvorm maakt daarbij niet uit. Dus of u nu ZZP'er bent, een eenmanszaak heeft, participeert in een VOF, maatschap of CV of DGA bent van 1 of meer BV's, DFD kan u uitstekend helpen met al uw fiscale zaken. Uiteraard verzorgt DFD ook graag uw boekhouding, jaarrekening en KvK-stukken. Dus bent u bijvoorbeeld IT'er, architect, consultant, of therapeut? Of heeft u een webwinkel, rijschool of klusbedrijf? DFD helpt u om fiscaal optimaal door het leven te gaan. Bent u benieuwd naar wat DFD voor u kan betekenen en wat het kost? Bel ons (06-5462 8992) en u hoort het.

Minder moeite, minder zorgen, meer resultaat

DFD zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk last heeft van de fiscus en zo weinig mogelijk belasting betaalt. Dit realiseert DFD o.a. door weloverwogen maar snel te handelen, duidelijk te communiceren en het belang van de klant als het hare te beschouwen. Maar ook door de fiscus met respect tegemoet te treden, waar nodig hun taal te spreken en niet mee te werken aan zaken die de grenzen van de wet te buiten gaan.

Gaat u ook voor het beste totaalresultaat, praat dan eens met DFD

De uurtarieven van DFD zijn concurrerend, maar belangrijker is: bij DFD krijgt u waar voor uw geld. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat: professionele fiscale hulp waar u ook echt wat aan heeft. Gaat u als ondernemer, particulier of boekhouder ook voor het beste totaalresultaat? Praat dan eens met DFD en bel 06-5462 8992.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.