Meerval 56
3824 JP Amersfoort
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Belasting advies Amersfoort
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat

JAARWERK:

* ZZP'er

* STAMRECHT-BV

* HOLDING-BV

AL VANAF € 495!

AANGIFTE(N) IB

PARTICULIER (DUO)

AL VANAF € 120!

DFD in 't kort

Douwes Fiscale Diensten (DFD): "Meester in fiscaal maatwerk"

De fiscus zegt het burgers en bedrijven steeds makkelijker te maken. Maar voor sommige fiscale zaken blijft professionele hulp van een echte fiscalist op zijn minst van harte welkom. Bijvoorbeeld voor het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure, of voor een fiscaal optimale en zekere start of overdracht van uw bedrijf. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen van zaken die vragen om een “Meester in fiscaal maatwerk”. Als fiscaal jurist met meer dan 24 jaar ervaring meent DFD zichzelf zo te mogen noemen. Bent u benieuwd of dit terecht is? Neem de proef op de som, bel ons (06-5462 8992) en stel uw fiscale vraag.

Specialist in "grote"fiscale zaken van "kleine"partijen

Bent u eigenaar van een kleine onderneming (ZZP'er, eenmanszaak, VOF, of BV) bijvoorbeeld IT'er, architect, advocaat, consultant, tandarts of therapeut? Of bent u boekhouder of particulier en zit u in uw maag met een lastige fiscale vraag, aarzel dan niet en bel DFD. Want DFD geeft u een helder en degelijk onderbouwd antwoord. Uiteraard verzorgt DFD ook graag uw boekhouding, jaarrekening en belastingaangiften. Bent u benieuwd naar wat DFD voor u kan betekenen en wat het kost? Bel ons (06-5462 8992) en u hoort het.

Minder moeite, minder zorgen, meer resultaat

DFD zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk last heeft van de fiscus en zo weinig mogelijk belasting betaalt. Dit realiseert DFD o.a. door weloverwogen maar snel te handelen, duidelijk te communiceren en het belang van de klant als het hare te beschouwen. Maar ook door de fiscus met respect tegemoet te treden, waar nodig hun taal te spreken en niet mee te werken aan zaken die de grenzen van de wet te buiten gaan.

Gaat u ook voor het beste totaalresultaat, praat dan eens met DFD

De uurtarieven van DFD zijn scherp, maar belangrijker is: bij DFD krijgt u waar voor uw geld. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat: professionele fiscale hulp waar u ook echt wat aan heeft. Gaat u als ondernemer, particulier of boekhouder ook voor het beste totaalresultaat? Praat dan eens met DFD en bel 06-5462 8992.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.