Meerval 56
3824 JP Amersfoort
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Douwes
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat

JAARWERK:

* ZZP'er

* STAMRECHT-BV

* HOLDING-BV

AL VANAF € 405!

AANGIFTE(N) IB

PARTICULIER (DUO)

AL VANAF € 120!

DFD opent haar deuren

Op 1 november 2003 was het dan eindelijk zover: de officiële opening van mijn eigen belastingaangifte- en adviespraktijk. Dit feit werd direct bezegeld met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De maanden daarvoor was er ’s-avonds en in weekends hard gewerkt aan een ondernemingsplan.

Omdat DFD met een compleet schone lei begon, was het werven van klanten en opdrachten prioriteit nummer één. Om het publiek op de hoogte te brengen van het aanbod van DFD, was een promotiecampagne uitgedacht voor de eerste 12 maanden.

Het begon met een advertentie- en flyercampagne die vooral gericht was op niet-vermogende particulieren. Een doelgroep die de meeste accountantskantoren niet willen bedienen vanwege het “veel geschreeuw, weinig wol”-karakter dat menig lid van deze doelgroep kenmerkt. DFD meende echter dat met een gestroomlijnd proces bij deze doelgroep toch duurzaam een leuke omzet kan worden gerealiseerd met kwalitatief hoogstaande diensten tegen scherpe prijzen. Veel van de toen geworven klanten zijn op dit moment nog steeds klant van DFD.

In de zomer van 2004 is gestart met het verrichten van fiscaal advieswerk, met name voor kleine boekhoud- en accountantskantoren. Dit is nog steeds de core-business van DFD.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.